van driehoek tot internationale groothandel

Deltafix International B.V. is in 1977 opgericht als een divisie van het Amerikaanse bedrijf Avery Dennison. De driehoek in het logo van Deltafix herinnert nog aan het vroegere moederbedrijf. In 1979 werd Deltafix zelfstandig en kwam alles in een stroomversnelling. Naast allerlei tape is Deltafix zich ook gaan richten op andere bevestigingsmaterialen.

Tegenwoordig speelt Deltafix een actieve en steeds grotere rol op de Europese doe-het-zelf en professionele markt. Deltafix heeft een indrukwekkend assortiment van ruim 5000 producten. Waarbij de nadruk ligt op voorverpakte zelfklevende producten en bevestigingsmaterialen. Deltafix producten hebben een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Concepten en oplossingen op maat

Naast de standaardlabels is Deltafix gespecialiseerd in maatwerk. Al onze producten kunnen voorzien worden van uw huisstijl. Bij grote volumes zijn zelfs volledig doorontwikkelde totaalconcepten mogelijk. Kortom, Deltafix zorgt voor het hele traject: van idee tot compleet ingerichte winkel.

Ervaring, service en kwaliteit

Deltafix heeft als internationale groothandel meer dan 40 jaar ervaring. We sturen dagelijks vanuit Hoofddorp duizenden pakketten naar winkels en ketens in Nederland en ver daarbuiten. Door onze excellente logistieke processen heeft Deltafix een uitleveringsgraad van meer dan 99 procent. En daar zijn we trots op! Omdat Deltafix een relatief klein familiebedrijf is, zijn we nog in staat onze klanten ouderwetse en persoonlijke service te bieden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.